Alice is bij ons met veel energie en enthousiasme aan de gang gegaan en heeft ons goed inzicht gegeven in wat er op facilitair gebied binnen onze organisatie allemaal nodig was. We hebben hierin een aantal belangrijke stappen kunnen zetten. Dat we niet alle goede ideeën en verbeterplannen hebben kunnen verwezenlijken heeft te maken met de realiteit waarin onze organisatie zich op dit moment bevindt, namelijk een transitie waarbij wordt gestreefd om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt regulier te laten werken. De vakinhoudelijk goede adviezen die Alice heeft aangedragen hebben bijgedragen tot een doelmatige Serviceafdeling. Ik heb Alice leren kennen als een fijne, collegiale en deskundige vakvrouw. Heel fijn om met elkaar te hebben kunnen samenwerken.

Sjany de RuijterPersoneels Adviseur - Biga Groep BV

Alice weet met veel energie een groep mensen enthousiast temaken en in beweging te krijgen. Met praktische voorbeeldencreëert ze een stuk bewustzijn in hoe iemand overkomt en hoe jeinvloed hebt op het maken van een eerste indruk.

Marjolijn HendriksDe BedrijfsLoods

Wij hebben Alice leren kennen als interim manager facilitaire zaken van TOPAZ Revalidatiehotel Revitel. Haar opdracht was o.a. om het hotelconcept zodanig aan te passen dat revalidatie in een prettige efficiënte omgeving voorop stond. Wij willen Alice complimenteren met het resultaat van de veranderingen in REVITEL. Het hotel heeft nu een frisse uitstraling, de indeling in afdelingen en  de nieuwe plaats van de receptie zijn enorme verbeteringen, zowel voor de cliënten als de medewerkers.

Alice weet met haar enthousiasme en passie mensen goed mee te nemen in noodzakelijke veranderingen. Wij zijn blij dat ze ons –leden van de Centrale cliëntenraad van TOPAZ – ook heeft meegenomen in het proces. Dank daar voor.

Dick Koldenhof & Francke van der KlaauwLeden Centrale Cliëntenraad - TOPAZ Revalidatiehotel Revitel

Alice heeft bij ons op het college een training gastvrijheid gegeven aan onze medewerkers die het eerste contact hebben met onze klanten. De cursus is heel goed bevallen. Alice heeft mijn medewerkers weten te motiveren, verder bewust gemaakt van hun speciale rol als gastheer/vrouw. Een waardevolle training voor het college!

Roland GrillisRector bij Minkema College

Alice heeft het project gastvrouwen binnen Verpleeghotel Bovenwegen, onderdeel van Warande, opgezet, begeleid en geïmplementeerd. Ze heeft dit op een bijzondere prettige en professionele manier gedaan, waarbij ze goed rekening heeft gehouden met alle gevoeligheden ten aanzien van het werken met vrijwilligers in de zorg. Alice opereert daadkrachtig en weet medewerkers te committeren. Verpleeghotel Bovenwegen beveelt Alice dan ook van harte aan als projectleider.

Anne ter HeegeVestigingsmanager Verpleeghotel Bovenwegen

Wij hebben de samenwerking met WelkomFactor als zeer positief ervaren. De professionele aanpak van Alice heeft ervoor gezorgd dat wij weer een stap in de goede richting hebben kunnen zetten. Welkom Factor heeft een gouden formule in handen om de klant weer koning te laten zijn!

Mariska van VlietEigenaar Tourkoop Reisbureau Emvee Utrecht

Alice verbindt aandacht voor mensen met passie voor haar werk. Ze is gedreven om zaken helder en duidelijk voor het voetlicht te brengen. Ze is toegankelijk en ze geeft mensen het zelfvertrouwen dat ze nodig hebben om stappen te zetten in ontwikkeling. Een plezier om met haar samen te werken

Anke ten Koppeloprichter Interpares en zelfstandig ondernemer

Op het Minkema College in Woerden onderzochten leerlingen uit 5 vwo de gastvrijheid van hun school. Onder leiding van Alice Abrahamse van WelkomFactor keken de leerlingen door de bril van de klanten, de zogenaamde klantenbril. Ze ervaarden de kracht van de eerste indruk. Ook snuffelden de leerlingen aan de online bereikbaarheid, de veiligheid en het eten en drinken binnen school. Na het onderzoek hebben de leerlingen hun bevindingen aan elkaar gepresenteerd en aanbevelingen gedaan! De leerlingen beleefden de school zoals een klant deze beleefd en ze hebben geleerd van elkaars bevindingen. Een waardevolle les! WelkomFactor heeft een mooi instrument om ook jongeren actief te betrekken de gastvrijheid op scholen te verbeteren. Dank Alice voor de gastlessen!

Wilhelmien Berk-PetersDocent M&O Minkema College Woerden

Alice heeft met en via ons gewerkt bij Renewi. De samenwerking was zeer prettig. Alice is een enthousiaste en zeer positieve professional. Ze weet op een prettige manier snel contact te leggen en een fijne samenwerking te creëren. Op deze wijze lukt het Alice heel goed op een natuurlijke manier de doelen te realiseren. Zowel opdrachtgever als wij hebben heel fijn met Alice gewerkt. Bedankt Alice en graag tot een volgende keer!

Caroline DiepenbroekFacility Sourcing

Alice heeft in de bibliotheek tijdens een Walk en Talk-bijeenkomst een inspirerende en interactieve workshop gegeven rondom etiquette- les voor werkzoekenden. Doordat Alice een open, veilige en betrouwbare sfeer wist te creëren durfde de deelnemers hun ervaringen te delen, kritisch naar zichzelf te kijken en gingen nadenken over eigen gedrag en motivatie. Deelnemers gaven unaniem aan dat de begeleiding van Alice hen helpt in hun zoektocht naar werk en meer inzicht heeft gegeven over de wereld van het solliciteren. Een vervolgsessie met Alice wordt gepland.

Jantine JansenManager Publieke Dienstverlening

Alice is een zeer waardevolle en prettige MT-collega waarbij zij op verfrissende manieren de klantbeleving (en het belang daarvan) inbrengt. Naast haar verantwoordelijkheid voor haar eigen taakgebied zoekt zij actief naar de samenwerking met andere collega’s om zo synergie te realiseren voor de organisatie. Hierbij gaat zakelijkheid en menselijkheid hand in hand.

Patrick LoepsManager Operations bij The Hague & Partners (TH&P)

Alice was uit hoofde van haar functie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van de bedrijfsvoering van Revitel (januari 2014). Alice heeft deze werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Met name het proces rondom de aanbesteding van de nieuwe schoonmaak organisatie en het stabiliseren van de kwaliteit en kwantiteit van de medewerkers heeft zij goed gedaan. Kenmerkend in haar werken is haar optimisme, eerlijkheid maar zeker ook kritische houding naar haar collega’s toe, wat een goede samenwerking en een beter eindresultaat tot gevolg heeft. Bijzonder was ook de snelheid waarmee Alice zich profileerde als volwaardig teamlid en tevens de snelheid waarop zij de visie van Revitel omarmde en kon uitdragen en vertalen in de dagdagelijkse werkprocessen. Het was een genoegen met haar samen te werken.

Marjolein LudikhuizeGebiedsmanager Topaz

Alice heeft 2 workshops verzorgd voor onze medewerkers op een leuke, initiatiefrijke en prettige manier. Deze workshops hebben de medewerkers aan het denken gezet en vooral bewust gemaakt van hun eigen houding, zowel verbaal als non-verbaal. De bewustwording van onze (gastvrije) houding is in ons vak, de Kinderopvang, van groot belang. Bedankt Alice!

Carla SchriekClustermanager - Kinderopvang KMN Kind & Co

Alice heb ik leren kennen als een energieke vrouw met een enorme passie voor gastvrijheid. Opvallend is hoe ze zich in korte tijd een interim facilitaire functie eigen maakt en haar weg binnen een organisatie vindt. Ze is daadkrachtig, werkt efficiënt  en heeft haar hart op de goede plek. Kortom een verandermanager met kennis van zaken op wie  je kunt vertrouwen.

Joyce van LieshoutTeammanager facilitaire dienst Warande

Welkomfactor heeft het team Pleinen van locatie Arcadia ondersteund in coaching en samenwerken. Na een aantal sessies was een positieve wending duidelijk zichtbaar en durfden de collega’s zich kwetsbaar op te stellen naar elkaar. De medewerkers gaan nu positiever met elkaar om en kunnen elkaar op een goede manier vinden. De stijl die WelkomFactor hierbij hanteert wordt door ons team als zeer prettig ervaren. De toegankelijkheid en doortastendheid van Alice, waarbij het team continu wordt geprikkeld om actief mee te doen was voor ons een uitkomst. Persoonlijk vind ik het een compliment waard.

Ronald van Mastrigtteamleider Plein Laurens (locatie Arcadia)

Voor Vastgoed & Faciliteiten van BoumanGGZ hebben Alice, als manager servicecentrum, en ik, als manager diensten, intensief samengewerkt. Alice is praktisch ingesteld, heeft kennis van zaken en is voortdurend gericht op het verbeteren van de facilitaire dienstverlening en gastvrijheid. Alice is een echte teamplayer die zich op alle velden, van directie tot werkvloer, thuis voelt. Onze samenwerking was constructief en plezierig en heeft ertoe geleid dat we elkaar nog regelmatig opzoeken om over facilitaire vraagstukken te sparren.

Rob SonnemansACTI dienstverlening

Tijdens het projectmatig opzetten van een nieuw Customer Office in Amersfoort, heb ik 8 maanden intensief samen mogen werken met Alice. Alice heeft mij volledig ontzorgd in o.a. de werving & selectie, coaching van de bestaande collega’s en het geven van diverse trainingen. Door haar open, eerlijke en mensgerichte houding was er al direct een klik en het benodigde vertrouwen om te kunnen coachen/trainen. Ik heb Alice mogen leren kennen als een bijzonder fijne team-player die er elke dag weer toe in staat was om iedereen te mee krijgen in een positieve flow. Ondanks haar tijdelijke opdracht bij ons, maakte ze echt onderdeel uit van het team. Naast het coachen van mijn teams, heb ik veel 1 op 1 sessies met haar gehad welke van een lach naar een traan gingen. Bijzonder hoe ze elke snaar weet te raken en sterk aanvoelt wanneer coaching wenselijk is. Kortom; een mensgerichte coach/training in hart en nieren en een aanwinst voor elke organisatie!

Laura BergerManager Customer Office Randstad Noord bij Renewi Nederland

Alice is een super fijn mens om mee samen te werken. Ik heb haar leren kennen als iemand met passie voor het facilitaire vak en met oprechte interesse in de mens. Alice heeft gastvrijheid door de aderen stromen en met haar scherpe analyses, kennis en kunde en daarnaast haar opwekte persoonlijkheid en gevoel voor humor weet zij het verschil te maken. Waar Alice komt gebeurt er iets! Ik werk graag met Alice samen, ze is een topvrouw!

Ingrid VasennaVasenna Connecting Facilty Experts

Ik ken Alice als een zeer warme persoonlijkheid die in veel organisaties snel geaccepteerd wordt. Alice heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, doet wat ze zegt, heeft een zeer hoog hospitalitygevoel en veel inhoudelijke vakkennis op gebied van hospitality en facility management. Een plezier om mee te werken!

Irma BerendsenRecruiter fmatch/ HR consultant SNL

Tijdens onze één op één sessies heb ik Alice ervaren als een doelgerichte, vasthoudende buddy, die mij die vragen stelde en precies dat duwtje gaf, waardoor ik in beweging kwam. Alice is een prima klankbord en coach, waarbij ik me welkom voel!

Wout VerwoerdVerwoerd Consultancy

Bij diverse trainingen heeft Alice de medewerkers van het facilitair bedrijf begeleid in het groeiproces als team en als individu. Wat opviel was de persoonlijke gedrevenheid van haar en het blijvende effect dat deze bijeenkomsten op onze medewerkers hadden. De personal touch die Alice aan de trainingen gaf, in combinatie met de oprechte aandacht maakt van de trainingen een echt ontwikkelingsmoment.”

Bas GroeneveldTeamleider bedrijfsbureau Laurens Regio Noord West

In mijn functie als vestigingsmanager van Verpleeghotel Bovenwegen, onderdeel van Warande, heb ik met Alice samengewerkt. Alice verving gedurende zeven maanden de facilitair teammanager tijdens haar zwangerschapsverlof. Alice is een prettig persoon om mee te werken. Ze heeft een scherp inzicht hoe een organisatie in elkaar zit. Door haar verbinding met mensen weet zij mensen in beweging te krijgen. Ze is pragmatisch, integer en altijd gericht op het resultaat op de lange termijn. Kortom een interim manager waarmee het erg goed samenwerken is.

Bente SchotelGebiedsmanager Topaz

Alice is een aantal jaren lid geweest van de medezeggenschapsraad van de Margrietschool in Woerden. In haar rol als voorzitter van de medezeggenschapsraad heb ik Alice leren kennen als “warm zakelijk”. Ze heeft een scherpe kritische blik. Alice is in staat om inzicht te geven en door te pakken: stevig, persoonlijk, doelgericht en altijd in verbinding.

Rijk van OmmerenDirecteur Margrietschool Woerden

Onlangs hebben wij een incompany training gehad over gastvijheid. Deze training werd gegeven door Anique van den Brink van PuraVida Training en Alice Abrahamse van WelkomFactor.

Als uitvaartonderneming willen wij op de dag van de uitvaart op de achtergrond aan- wezig zijn en zichtbaar zijn als iemand ons nodig heeft. Mensen die naar een uitvaart komen zijn soms in een lichte staat van ontreddering, kwetsbaar en open voor indrukken. Kleine gebaren zijn dan voldoende om iemand op zijn of haar gemak te stellen. In de training werden we ons bewust dat we hierin al een goed antenne hebben ontwikkeld. Maar er kunnen altijd puntjes op de i gezet worden. We hebben goed geoogst in de training. Het tweede deel van de training bestond uit een kennismaking met de elementenleer van Jung. Dit onderdeel was leerzaam, luchtig en de opmaat om elkaar nog beter te leren kennen. Heel belangrijk als we straks weer onder druk staan en elkaar met een half woord moeten begrijpen.

Deze training is een aanrader voor collega uitvaartondernemingen. Leerzaam, teamvormend en geeft handvaten voor verbetering van de dienstverlening.

Hiske AltingAlting Uitvaarten Utrecht