Gastvrijheidscoaching met resultaat

Waarom coachen op gastvrijheid?

Gastvrijheid leer je niet uit een boekje, je leert het in de praktijk. En het beste resultaat bereik je om actief  bezig te zijn met gastvrijheid. Op zoek naar een coach die mensen in beweging krijgt waardoor resultaat wordt bereikt en uw gastvrijheid daadwerkelijk verbetert? WelkomFactor helpt graag!

Resultaat van de coaching:

Bij coaching door WelkomFactor staat het resultaat voor medewerkers bovenaan. Het is altijd persoonlijk, direct, inspirerend en innoverend en altijd gericht op de ontwikkeling van een duurzame gastvrije houding. Het resultaat van de coaching is dat medewerkers beter functioneren. Medewerkers die werken vanuit eigen sterktes stralen tijdens hun werk. Zij werken met plezier. Hierdoor wordt een gastvrije houding gestimuleerd en verder ontwikkeld. Dit merken klanten. Hierdoor voelen klanten zich altijd welkom en blijven zij telkens terugkomen.

WelkomFactor biedt:

  • Persoonlijke coaching: van vakinhoudelijke vaardigheden tot het geven van feedback of het omgaan met kritiek.
  • Teamcoaching voor (management)teams: hierbij worden leidinggevenden geholpen een meer coachende stijl van leidinggeven te ontwikkelen. Door zelfinzicht kunnen kernkwaliteiten en sterktes van leidinggevenden en medewerkers beter worden benut.
  • Teamcoaching voor operationele teams: hierbij ligt het accent op het verbeteren van de onderlinge communicatie waardoor de samenwerking binnen teams verbetert.
  • Coaching on the job: door mee te lopen op de werkvloer wordt begeleiding geboden. Ter plekke geeft WelkomFactor feedback en advies.

Coaching op het gebied van:

  • Gastvrijheid
  • Facility management

Coaching van WelkomFactor onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, oprechte aandacht en begeleiding. Dit alles met het resultaat dat klanten terug blijven komen bij uw organisatie. 

Alle coachingssessies zijn geschikt voor individuen en groepen tot 15 personen.

Wellicht hebben wij uw interesse gewekt. Neem in dat
geval (telefonisch) contact op met WelkomFactor.