Gastvrijheids coaching met resultaat

WelkomFactor biedt verschillende soorten coaching:

  • Persoonlijke coaching: van vakinhoudelijke vaardigheden tot het geven van feedback of het omgaan met kritiek.
  • Teamcoaching voor (management)teams: hierbij worden leidinggevenden geholpen een meer coachende stijl van leidinggeven te ontwikkelen. Door zelfinzicht worden kernkwaliteiten en sterktes van leidinggevenden en medewerkers beter benut.
  • Teamcoaching voor operationele teams: hierbij ligt het accent op het verbeteren van de onderlinge communicatie. Hiermee verbeter je de samenwerking binnen teams.
  • Coaching on the job: Begeleiding door mee te lopen op de werkvloer. Ter plekke geeft WelkomFactor feedback en advies.

Dit is mogelijk op het gebied van:

  • Gastvrijheid
  • Facility management

Waarom coachen op gastvrijheid?

Gastvrijheid leer je niet uit een boekje, dat leer je in de praktijk. Het beste resultaat bereik je door actief  bezig te zijn met gastvrijheid. Ben je op zoek naar een coach die mensen in beweging krijgt waardoor resultaat wordt bereikt en uw gastvrijheid daadwerkelijk verbetert? WelkomFactor helpt je graag!

Wat is hiervan het resultaat?

Bij coaching door WelkomFactor staat het resultaat voor medewerkers bovenaan. Het is altijd persoonlijk, direct, inspirerend en innoverend en altijd gericht op de ontwikkeling van een duurzame gastvrije houding. Het resultaat van de coaching is dat medewerkers beter functioneren. Medewerkers die werken vanuit eigen sterktes stralen tijdens hun werk. Daardoor werken ze met meer plezier en krijgen ze een gastvrije houding. Dit merken klanten. Hierdoor voelen klanten zich altijd welkom en blijven zij telkens terugkomen

Coaching van WelkomFactor onderscheidt zich door een persoonlijke benadering, oprechte aandacht en begeleiding. Dit alles met het resultaat dat klanten terug blijven komen bij uw organisatie.

Alle coachingssessies zijn geschikt voor individuen en groepen tot 15 personen.

welkomfactor woerden gastvrijheid

Wellicht hebben wij uw interesse gewekt. Neem in dat
geval (telefonisch) contact op met WelkomFactor.

WAT ANDEREN OVER ONZE COACHING ZEGGEN

Tijdens het projectmatig opzetten van een nieuw Customer Office in Amersfoort, heb ik 8 maanden intensief samen mogen werken met Alice. Alice heeft mij volledig ontzorgd in o.a. de werving & selectie, coaching van de bestaande collega’s en het geven van diverse trainingen. Door haar open, eerlijke en mensgerichte houding was er al direct een klik en het benodigde vertrouwen om te kunnen coachen/trainen. Ik heb Alice mogen leren kennen als een bijzonder fijne team-player die er elke dag weer toe in staat was om iedereen te mee krijgen in een positieve flow. Ondanks haar tijdelijke opdracht bij ons, maakte ze echt onderdeel uit van het team. Naast het coachen van mijn teams, heb ik veel 1 op 1 sessies met haar gehad welke van een lach naar een traan gingen. Bijzonder hoe ze elke snaar weet te raken en sterk aanvoelt wanneer coaching wenselijk is. Kortom; een mensgerichte coach/training in hart en nieren en een aanwinst voor elke organisatie!

Laura BergerManager Customer Office Randstad Noord bij Renewi Nederland

Welkomfactor heeft het team Pleinen van locatie Arcadia ondersteund in coaching en samenwerken. Na een aantal sessies was een positieve wending duidelijk zichtbaar en durfden de collega’s zich kwetsbaar op te stellen naar elkaar. De medewerkers gaan nu positiever met elkaar om en kunnen elkaar op een goede manier vinden. De stijl die WelkomFactor hierbij hanteert wordt door ons team als zeer prettig ervaren. De toegankelijkheid en doortastendheid van Alice, waarbij het team continu wordt geprikkeld om actief mee te doen was voor ons een uitkomst. Persoonlijk vind ik het een compliment waard.

Ronald van Mastrigtteamleider Plein Laurens (locatie Arcadia)