Alice Abrahamse, 
aangenaam kennis te maken!

Mijn missie is om Nederland gastvrijer maken! Vanuit deze gedachte ben ik WelkomFactor gestart.

Ik ben oprichter en eigenaar van WelkomFactor. Na mijn studie Facility Management werkte ik bij tal van bedrijven in Nederland en er buiten. Als trainer, ondernemer en (interim) manager ben ik gedreven om met gastvrijheid het verschil te maken. Ik ben in staat om organisaties in beweging te krijgen echt gastvrij te werken.

Na jarenlang bij allerlei bedrijven te hebben gewerkt ben ik in 2011 mijn eigen bedrijf gestart. De afgelopen jaren heb ik een groot netwerk opgebouwd en inmiddels verzorg ik talloze trainingen en workshops om de gastvrijheid van bedrijven te verhogen. Ook ben ik als interim manager actief in de zorg. 


Werkplezier + gastvrijheid = succes

Ik werk vanuit de overtuiging dat het succes van organisaties mede wordt bepaald door persoonlijke successen van medewerkers en de mate waarin gastvrijheid door klanten wordt ervaren. Gemotiveerde en geïnspireerde medewerkers presteren beter en zorgen voor de goede naam van uw bedrijf.

Van analyse naar écht tevreden klanten

WelkomFactor start met het in kaart brengen van de huidige gastvrijheid. Hiervoor wordt de laagdrempelige Welkomscan gebruikt. Deze scan geeft u in een oogopslag inzicht hoe klanten uw gastvrijheid ervaren.

Lees meer over gastvrijheid

Download artikel ‘Gastvrijheid in Nederland’
weekblad facilitair en gebouw beheer, januari 2013