Interim management.

Waarom interim-management door WelkomFactor?

Uit de Welkomscan kan blijken dat er daadwerkelijke veranderingen nodig zijn om uw organisatie meer gastvrij te maken. Wanneer uw eigen managers hier onvoldoende mogelijkheden voor hebben kan Welkom interim worden ingezet. Het inzetten van Welkom interim is een effectief instrument bij het veranderen van uw gastvrijheidsprocessen.

Voordelen van interim management door WelkomFactor.

Bij het wegvallen van een leidinggevende zorgt de interim manager voor de continuïteit binnen uw bedrijf. Interim management door WelkomFactor voegt waarde aan uw organisatie toe door een gevarieerde werkervaring in binnen- en buitenland, kennis en vaardigheden, een sprankelende persoonlijkheid, daadkracht en humor.

Welkom interim inhuren.

U kunt ons inhuren bij;

  • projectmanagement; als projectleider optreden of het begeleiden van de veranderprocessen
  • verbetermanagement; als verbetermanager  operationeel het gastvrijheidsteam aansturen
  • vervangingsmanagement; inzet bij tijdelijke afwezigheid om de continuïteit te waarborgen

Wellicht hebben wij uw interesse gewekt. Neem in dat
geval (telefonisch) contact op met WelkomFactor.

WAT ANDEREN OVER MIJ ALS INTERIM MANAGER ZEGGEN

Alice is bij ons met veel energie en enthousiasme aan de gang gegaan en heeft ons goed inzicht gegeven in wat er op facilitair gebied binnen onze organisatie allemaal nodig was. We hebben hierin een aantal belangrijke stappen kunnen zetten. Dat we niet alle goede ideeën en verbeterplannen hebben kunnen verwezenlijken heeft te maken met de realiteit waarin onze organisatie zich op dit moment bevindt, namelijk een transitie waarbij wordt gestreefd om zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt regulier te laten werken. De vakinhoudelijk goede adviezen die Alice heeft aangedragen hebben bijgedragen tot een doelmatige Serviceafdeling. Ik heb Alice leren kennen als een fijne, collegiale en deskundige vakvrouw. Heel fijn om met elkaar te hebben kunnen samenwerken.

Sjany de RuijterPersoneels Adviseur - Biga Groep BV

Alice heeft met en via ons gewerkt bij Renewi. De samenwerking was zeer prettig. Alice is een enthousiaste en zeer positieve professional. Ze weet op een prettige manier snel contact te leggen en een fijne samenwerking te creëren. Op deze wijze lukt het Alice heel goed op een natuurlijke manier de doelen te realiseren. Zowel opdrachtgever als wij hebben heel fijn met Alice gewerkt. Bedankt Alice en graag tot een volgende keer!

Caroline DiepenbroekFacility Sourcing

Alice is een zeer waardevolle en prettige MT-collega waarbij zij op verfrissende manieren de klantbeleving (en het belang daarvan) inbrengt. Naast haar verantwoordelijkheid voor haar eigen taakgebied zoekt zij actief naar de samenwerking met andere collega’s om zo synergie te realiseren voor de organisatie. Hierbij gaat zakelijkheid en menselijkheid hand in hand.

Patrick LoepsManager Operations bij The Hague & Partners (TH&P)

Ik ken Alice als een zeer warme persoonlijkheid die in veel organisaties snel geaccepteerd wordt. Alice heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel, doet wat ze zegt, heeft een zeer hoog hospitalitygevoel en veel inhoudelijke vakkennis op gebied van hospitality en facility management. Een plezier om mee te werken!

Irma BerendsenRecruiter fmatch/ HR consultant SNL