Training klantgericht werken is vernieuwd!

In samenwerking met Suzan Weegenaar heb ik de training klantgericht werken vernieuwd! Ik heb Suzan Weegenaar leren kennen tijdens de ICM-trainersopleiding in 2017. Samen hebben we de eerste stappen gezet in het trainersvak. In 2020 hebben we de krachten gebundeld en werken we samen.

We hebben de training klantgericht werken voor Veilig Thuis Rotterdam Rijnmond ontwikkeld. Aan de hand van de DISC methode proberen we mensen meer inzicht te geven in hun gedrag en hoe zij door beter te communiceren klantgerichter kunnen werken. Het is fijn om te merken dat deze training wordt gewaardeerd.

SKJ
Deze training is SKJ geaccrediteerd. De SKJ is de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd en is bedoeld voor HBO- en WO-professionals die in hun dagelijkse praktijk te maken hebben met kinderen en jeugd (18-). Voor een SKJ-registratie is het daarom belangrijk dat je kunt aantonen dat je voldoende up-to-date kennis en/of ervaring hebt met die doelgroep.

Interesse in deze training?
Neem contact met me op! Meer weten, kijk ook op de informatiepagina over deze training.